Skip navigation

Pravidla namlouvání, která Vás nezklamou

Poslední aktualizace: 11 července, 2016

V oblasti namlouvání Vám neustále doporučují to i ono, víte však, jaké jsou metody, které se osvědčily od dávných časů, a které jsou i dnes často klíčem k úspěchu?

Pravidlo č. 1: Když jdete na schůzku, dámu vyzvedněte doma

I přes boj za rovnoprávnost ženy oceňují galantnost; proto jí nabídněte, že ji před schůzkou vyzvednete u ní doma. Nestačí čekat v autě a poslat obligátní SMS „jsem tady“; vystupte, zazvoňte u dveří a čekejte. Nevyžaduje to od Vás žádné velké úsilí, ale Vaše pozornost Vám získá cenné body!

Pravidlo č. 2: Dbejte na sebe

Co je pro ženu horšího, než když stráví hodinu a půl přípravami na schůzku, přičemž se 20x převlékne, a pak uvidí toho druhého přijít v nevyžehleném tričku a zablácených teniskách? Pokud chcete dát najevo, že je to pro Vás důležité, snažte se trochu. Je však důležité zvolit univerzální oblečení, které se hodí stejně do restaurace jako na piknik v trávě (doporučujeme např. béžové kalhoty s polotrikem).

Pravidlo č. 3: Ptejte se

Je důležité být v pohodě a dokázat hovořit o sobě, ale opravdu důležité je zajímat se o ni. Ptejte se jí a dejte najevo, že Vás skutečně zajímá, kdo je.

Pravidlo č. 4: Vyberte dostupnou aktivitu

Člověk má tendenci to při prvním rande rozbalit naplno, podstatné však je, aby se Vaše partnerka v daném prostředí cítila dobře. Na luxusní restaurace bude dosti času později; zvolte raději neformální místo, kde to dobře znáte. Navíc se tak vyhnete tomu, abyste padli na osobu, které jde o peníze.

Pravidlo č. 5: Přijďte včas

Nejen že je zásadně důležité přijít včas na schůzku, ale máte-li navíc rezervaci v restauraci, lístky do kina… někteří lidé zpoždění nesnášejí, musíte tedy zvládnout časový plán zamýšlených aktivit!

Pravidlo č. 6: Zvolte místo, kde je více lidí

Výběr místa je pro milostnou schůzku velmi důležitý. Jděte někam, kde si můžete v klidu promluvit, aniž byste kvůli tomu zvolili opuštěné místo, jehož adresu znáte jen Vy. Dáma, kterou jste pozvali, se bude cítit bezpečněji tam, kde to zná!

Pravidlo č. 7: Vypněte telefon

Pánové, prosím, telefon musí během schůzky zůstat vypnutý. Na schůzce není nic horšího než čekat, až Váš partner odpoví na všechny SMS. Telefon nesmí zvonit a nesmíte jej položit na stůl, jako kdyby se Vaši přátelé bez Vás nemohli dvě hodiny obejít.

Pravidlo č. 8: Plánujte, co dál

Pokud nikdy dosti dobře nevíte, co si počít po rande, popadněte býka za rohy a když ji doprovázíte domů, zdvořile se zeptejte, kdy ji můžete opět zavolat nebo se znovu setkat. Tak budete moci ihned prozkoumat terén a odstranit pochybnosti o tom, kdo se má ozvat jako první.

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.