Skip navigation

Jak vybrat profilovou fotografii pro seznamku?

Poslední aktualizace: 22 června, 2016

Vybrat správnou fotografii pro seznamku není jen tak! Mnoho profilů má nekvalitní fotky a nedodržuje základní pravidlo – fotka má vypadat přitažlivě! Abychom vám pomohli, uvádíme tipy pro výběr ideální fotografie, která vám pomůže rychle najít lásku.

Tajemství úspěchu

Pokud máte to štěstí a znáte dobrého fotografa (i amatérského), je čas jeho služeb využít. Nafotit vás může ve studiu i v exteriéru a dokáže využít dobré osvětlení. Vyhněte se snímkům z úhlu, které často zkreslují. Zkuste spíš rozmazané pozadí, které fotografii dodá hloubku. Můžete si také pohrát s barevnými filtry (ne však příliš!) nebo zvolit černobílý snímek. Nezpracovávejte snímky příliš – avatary ve stylu Facebooku nebo Instagramu nejsou vhodné. Návštěvníci vás především chtějí poznat.

Lépe bude vyjádřit se popisem koníčků, zálib a stylu. Jste jedineční a zajímaví: a měl by to vyjadřovat i váš profilový obrázek. Zvoleným obrázkem vytvoříte první dojem – takový, aby se s vámi návštěvník chtěl setkat. Každý člověk je krásný. Být sami sebou je ta správná cesta pro výběr profilového obrázku pro online seznamku.

Odhalte se s a ukažte se v tom nejlepším světle

1. – Kdo jste? Ukažte se! Lezete? Běháte? Kočky? Zahrada? Ať to je vidět v profilovém obrázku.
2. – Vedete-li bohatý společenský život a přátelé jsou pro vás důležití, vyberte si přirozenou a spontánní fotografii, na které se bavíte s ostatními. Dejte ale pozor, aby bylo jasné, kdo je kdo.
3. – Dejte si pozor na vyznění fotografie. Snímek muže s roztomilým synovcem v náruči může vysílat také nezamýšlené sdělení a dotyčného pak budou kontaktovat hlavně ženy, kterým už biologické hodiny tikají velmi hlasitě.
4. – Máte zvíře? Tak vytáhněte trumf! Mnoho citlivých lidí zaujmou obrázky vyjadřující klid a něhu.
5 – Ukažte se z té nejlepší stránky! Zvolte lichotivou, ale přirozenou fotografii. Věřte nám, funguje to.

Pokud máte i po přečtení tohoto článku pochybnosti, položte si jednoduchou otázku: jak běžně vypadáte, když vyrazíte za zábavou? Radost ze života je také klíčem k atraktivitě. Usmívejte se a ukažte se z té nejlepší stránky!

Nezapomínejte, obrázek vydá za tisíc slov – nepodceňujte sílu fotografie!

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.