Skip navigation

Jak vytvořit profil na seznamce?

Poslední aktualizace: 22 června, 2016

Hledáte lásku na online seznamce, ale nevíte, jak vytvořit takový profil, který vám přiláká partnera snů. Buďte bez obav, sestavili jsme některé vynikající tipy, jak vytvořit profil na online seznamce. Stačí postupovat podle návodu!

Volte slova, kterými ostatní zaujmete

Nezapomínejte, že se snažíte prodat (pochopitelně není třeba zacházet příliš daleko)! Má-li být profil atraktivní, musí být uvěřitelný. Nic složitého: stačí být opravdoví a upřímní. Napište o sobě a o tom, co máte rádi, svými slovy. Nesnažte se být někým jiným. Buďte sami sebou!

Můžete se pokusit o originalitu, abyste nevypadali jako všichni ostatní – můžete přidat špetku humoru, což obvykle funguje velmi dobře! Vyhněte se otřepaným frázím nebo příliš obecnému popisu. Ostatní členové hledají přehledné informace o tom, co máte rádi. A pokud jsou napsané originálně, tím lépe!

Nepište o moc víc než desítku řádků, jinak to může spíš odradit. Představte si profil jako „seznamovací životopis“. Dávejte pozor na pravopis: bezchybný text se lépe čte a vzbuzuje důvěru. Dejte jasně najevo, o co vám jde. Můžete také uvést, co nehledáte, abyste neztráceli čas.

Chcete-li popsat ideálního partnera, buďte konkrétní! A nakonec, buďte pozitivní! Nikdo nechce trávit čas s mrzouty. Neříkejte o sobě všechno – potenciální partner nemusí vědět všechno a kromě toho na schůzce budete potřebovat témata k hovoru.

Popis zakončete trochu nejednoznačně nebo otázkou, abyste čtenáře navnadili: každému se líbí trocha tajemnosti a krůček do neznáma. Poslední tip: nechte si od někoho profil před zveřejněním přečíst – objektivní hodnocení je užitečné.

Vyberte tu nejlepší fotografii!

Kromě kvalitního textu musí mít atraktivní profil také kvalitní fotografie. Fotografie jsou opravdu důležité – možná více než text! Fotografií si každý v profilu všimne jako prvních, takže je nutné udělat dobrý dojem. V takovém případě si návštěvník váš profil také přečte.

A naopak špatné fotografie návštěvníky odradí, i kdybyste psali jako světová extratřída! Je proto opravdu důležité, abyste vybrali správnou fotografii, která vás ukáže v dobrém světle. Vyhněte se laciným našpuleným selfíčkům. Musíte vkusně. Poproste nějakého známého, kdo rád fotografuje, aby vás vyfotil. Můžete zkusit i venkovní focení – výsledky bývají lepší než v obýváku. Vyjdou-li snímky dobře, můžete jich nahrát víc.

Profily s větším počtem fotografií vzbuzují důvěru a návštěvníky své stránky si získáte snadněji.

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.