Skip navigation

Tipy k online seznamovací konverzaci

Poslední aktualizace: 22 června, 2016

Váš profil v online seznamce je celý vyplněný a zobrazují se vám shody s mnoha krásnými dámami. Jak s nimi ale navázat konverzaci? A jak potom konverzaci udržet? Uvádíme seznam tipů pro online seznamovací konverzaci, které vám pokaždé zajistí schůzku.

Odkazujte na její profil

Když se ženou začnete komunikovat přes internet, je vhodné se zmínit o něčem, co uvádí ve svém profilu. Ukážete jí tím nejen, že jste si udělali čas a její profil jste si pročetli, ale také, že vás zaujal natolik, že jste si zapamatovali, co v něm píše. Uvidí tak, že vás zajímají nejen její obrázky, ale že vás skutečně zajímá jako osobnost.

Zachovejte lehkost

Chat na online seznamce není místo pro hluboké konverzace nebo probírání posledního dílu Hry o trůny. Cílem je flirtování a vytváření napětí mezi vámi a vaším protějškem. Složitější témata si nechte na osobní setkání.

Ptejte se

Může se zdát, že tento a předchozí bod si protiřečí, ale tak to není. Má-li konverzace vydržet, je nutné pokládat otázky. Měly by být jednoduché, ale také otevřené, aby nebylo možně odpovědět jednoduše „ano“ nebo „ne“. Každý rád mluví o sobě, takže se ptejte na to, co má ráda.

Domluvte si schůzku

Konečným cílem online seznamky je skutečná schůzka. Konverzace by proto měla směřovat k tomuto cíli a nepřejít v nahodilé tlachání. Pobavte ji a vzbuďte zájem, ale nezapomínejte na konečný cíl.

Plánování schůzky

Když tedy máte za sebou chat a souhlasila, že s vámi půjde na schůzku, je nutné schůzku naplánovat. Nutným předpokladem je dávat pozor na to, co má ráda. Vyberte aktivitu, kterou máte rádi oba. Není to tak, že musíte dělat něco, co nesnášíte, abyste na ni udělali dojem.

No a to je celé. To jsou naše tipy pro udržení konverzace se ženou, kterou potkáte na internetu. Budete-li se jimi řídit, určitě si s vámi domluví schůzku.

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.