Skip navigation

Najít lásku na kurzu vaření: náš nejlepší recept

Poslední aktualizace: 22 června, 2016

Láska přijde, když to nejméně čekáte. Jako nezadaným se vám tato slova často honí hlavou, ale stejně tak i otázky „kde?“, „kdy?“, „jak?“.

Je mnoho možností, jak někoho v reálném životě potkat, ale spoléhat na náhodné setkání na poště nebo ve fitcentru?

To ne. Je dobré si upřímně říct: pokud máte motivaci a víte, co chcete, není nic špatného podat osudu pomocnou ruku. Dlouhodobým výzkumem různých možností, jako jsou online seznamky, seznamovací akce nebo dovolené pro nezadané, jsme přišli na originální řešení: jídlo a zábava. V čem to spočívá?

Lidé mají většinou rádi dobré jídlo… a jíst společně je přece jednou z radostí v životě. Takže proč nedat dohromady skupinu nezadaných, kteří si společně uvaří a spolu se najedí? Jídlo a romantická setkání lze propojit mnoha způsoby.

Jedním z nich jsou kurzy vaření pro nezadané. Malé skupiny pracují v párech, kdy jeden připravuje hlavní chod a druhý dezert. Mají přitom příležitost užít si spolu vaření – nebo i cokoli jiného. Nevadí, pokud vaření není váš šálek kávy, protože jedním z cílů je také přivést k sobě lidi, kteří mají společné zájmy.

Můžete se přihlásit na večeře nezadaných a sejít se u stolu s lidmi, které neznáte. Místo abyste jedli doma sami, můžete spojit radost z dobré restaurace s možností romantického setkání. Nabídka těchto seznamek je jednoduchá: rezervujete si místo u večeře, pak se vyberou účastníci (obvykle kolem šesti), vy přijdete a platíte jen za konzumaci.

Nám se tahle myšlenka líbí, protože setkávání lidí se společnými zájmy zvyšuje šance na úspěch. Takhle prostě musíte objevit ten správný romantický „recept“!

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.