Skip navigation

Díky následujícím fotkám si online domluvíte více schůzek

Poslední aktualizace: 13 dubna, 2018

Profilové fotky jsou klíčové pro online flirt s ostatními nezadanými. Některé obrázky dostávají na sociálních sítích jako Facebook nebo Instagram více lajků než jiné. To samé platí pro online seznamky.

Nejlepší fotky jsou podle seznamky Meetic následující:

  • Letní fotky: Osm z deseti nezadaných upoutá profil s letními fotkami. Že by za tím stál pohled na spoře oděné potenciální rande?
  • V žádném případě sluneční brýle: Profily uživatelů ve slunečních brýlích bývají méně navštěvované než profily uživatelů, kterým je vidět do tváře.
  • Fotky s úsměvem: Příjemný úsměv vykresluje osobu jako milou a přátelskou. 94 % nezadaných se líbí uživatelé, kteří se na fotkách usmívají.
  • Skupinové fotky nejsou nejlepší nápad: Účelem seznamek je seznámit se s ostatními nezadanými a jít na první schůzku. Nemá tedy smysl přidávat fotky, kde jste s dalšími dvaceti lidmi. Radši vyberte fotky, kde jste jediná osoba v záběru, vyhnete se tak nedorozuměním.
  • Fotky celé postavy: Na seznamkách se můžete seznámit s mnoha nezadanými, můžete rychle flirtovat, ale nemůžete použít své svádění techniky tváří v tvář. Po první schůzce s potenciálním partnerem jsou někteří lidí zklamaní, protože vypadá jinak, než čekali. 90 % nezadaných mužů upřednostňuje fotky, kde je vidět ženina celá postava. Udělají si tak lepší představu, jak skutečně vypadá.
  • Žádné fotky z večírků: Možná jsou vtipné, ale nebývají zrovna populární. Pro šest z deseti nezadaných může být fotka, kde potenciální partner drží sklenku alkoholu, důvod pro zrušení schůzky.
  • Vyhněte se selfie: Oblíbená na Instagramu, ale na nezadané působí jako repelent. Na seznamkách mívají mnohem větší úspěch fotky, jež dají vyniknout přirozené kráse, takže ne pózy, ne Photoshop. Nebojte se ukázat, jací jste!

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.