Skip navigation

5 tipů, jak být úspěšný na internetové seznamce

Poslední aktualizace: 28 března, 2017

Každý tvrdí, že v moři je spousta ryb, ale když jde o internetové seznamky, zjistíte, že konkurence je dost velká. Jak nejlépe dosáhnout toho, abyste byli vidět a vyčnívali z davu?

Aby si vás ostatní všimli a vy jste si nakonec domluvili první schůzku, mějte na paměti, že klíčovou roli hrají informace ve vašem profilu.

Níže najdete pár tipů, jak si vytvořit prvotřídní profil a tím zvýšit své šance na nalezení potenciálního partnera.

#1 – Dejte si záležet na sekci „O mně“!

Jednoduše a jasně uveďte, proč jste skvělí a co přesně hledáte. Nebojte se odhalit svou osobnost. Ukažte svou dobrodružnou stránku, svůj vtip, že jste připraveni prožívat nové zážitky a uveďte vše, co vás činí jedinečnými. Nezapomeňte si důkladně překontrolovat všechny uvedené informace, aby v nich nebyly žádné chyby. Špatný pravopis je při hledání nové lásky na internetu jedním z nejvíce odrazujících faktorů.

#2 – Nahrajte si vtipnou fotku

Obrázek vydá za tisíc slov, ujistěte se tedy, že na sobě ukážete to nejlepší. Své šance na obdržení zprávy zvýšíte, když si na profil nahrajete fotku, kde se usmíváte, vypadáte pohodově a přátelsky. Dobré je také využít fotky, na nichž provádíte nějakou aktivitu.

#3 – Vyberte si někoho s podobnými zájmy

Abyste neztráceli drahocenný čas, nejlepší je kontaktovat jen uživatele, o nichž si myslíte, že byste si s nimi mohli dlouhodobě rozumět. Než někomu napíšete, pozorně si pročtěte jeho profil. Máte-li něco společného, bude po první zprávě snazší pokračovat v konverzaci. Nezapomínejte, že nejdůležitější je zaujmout tu správnou osobu.

#4 – Prolomte ledy dobrou první zprávou

První dojem je důležitý, dejte si tedy záležet, abyste prvními řádky vyvolali určitou zvědavost. Můžete se začít bavit o společném zájmu nebo se pěkně zeptat na něco, co vás na profilu upoutalo. Nikdy nepoužívejte laciné hlášky ani nepište stejnou zprávu různým osobám, pravděpodobně vám pak totiž nepřijde odpověď.

#5 – Buďte pozitivní!

Mějte na paměti, že některým uživatelům trvá déle, než odpovědí, není tedy třeba věci uspěchat tím, že budete psát jednomu člověku více zpráv. Je-li pro vás tato osoba ta pravá, určitě vám odpoví.

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.