Skip navigation

5 kroků k tomu, abyste v roce 2018 našli pravou lásku

Poslední aktualizace: 22 prosince, 2017

S novým rokem přicházejí nová předsevzetí Nový rok by nebyl novým rokem bez seznamu slibů a osobních cílů.

Mnoho svobodných využívá každoroční změny v kalendáři jako výmluvu k tomu, aby si stanovili osobní cíl v podobě hledání své druhé polovičky.

Rok 2018 může být skvělým rokem k tomu, abyste se zamilovali.

Pokud jste z těch, kteří se rádi chopí otěží, místo aby čekali, až je osud odmění někým mimořádným, je tu pro Vás 5 tipů, abyste v novém roce našli skutečnou lásku.

5 tipů na to, abyste v roce 2018 našli lásku

1. Choďte na akce pro nezadané

Buďte připraveni najít lásku s otevřenou náručí! V romantických komediích se obvykle páry seznamují spontánně. Skutečný život je trochu odlišný. Nejlepší je zajít na nějaké akce a večírky pro svobodné, které se konají ve Vašem městě během prvních lednových dnů. Seznamovací agentury jako např. Náhoda pořádá akce, které nezadaným pomáhají v tom, aby navázali kontakt a začali se družit!

2. Stůjte nohama na zemi!

Při vítání roku 2018 byste měli zachovat pozitivní přístup! Nebuďte však touto myšlenkou posedlí. Vždy, když se podíváte do zrcadla, si řekněte, že právě tento je okamžik pro to, abyste našli nového partnera. Buďte však realisty, protože to bude trvat. Budete muset políbit několik žab, než najdete svého prince (nebo princeznu!). Trpělivost růže přináší! Dejte si načas, abyste své protějšky poznali. Ostatně hledáte toho pravého partnera, který Vám bude po boku po zbytek života!

3. Při hledání Vaší spřízněné duše buďte aktivní

Spousta novoročních rozhodnutí se neuskuteční. Ve svém hledání buďte vytrvalí. Zajistěte, aby všichni Vaši známí věděli, že se pohybujete aktivně na seznamovacím trhu, a že pátráte po novém partnerovi. Čím více lidí o tom bude vědět, tím větší výběr budete mít! Využijte novoročních setkání s rodinou a přáteli a oznamte jim, že se chcete seznámit s novými lidmi a nalodit se na dobrodružnou plavbu ve dvou!

4. Přihlaste se na seznamovací stránky nebo si stáhněte seznamovací aplikaci

Většina párů si dává schůzky na začátku ledna. Ano, 3. leden je na seznamkách nejaktivnější den roku. To je ideální důvod, abyste se zaregistrovali na seznamce od Nového roku, tedy prvního ledna. Abyste vytěžili své působení na on-line seznamkách na maximum, přidejte kromě popisu toho, kdo jste, a co hledáte, také několik atraktivních fotografií a buďte připraveni na to, až zabodujete u nezadaných ve Vašem okolí!

5. Užívejte si randění

Stav, kdy jste nezadaní, Vám dává příležitost poznávat nové lidi, a o trochu víc poznat i sebe sama. I když je Vaším hlavním cílem v roce 2018 najít někoho výjimečného, nebojte se získat maximum i ze své „svobody“. Každá schůzka je skvělý zážitek, tak si ji řádně užívejte!

 

Těchto 5 tipů může být rozhodující k tomu, abyste v roce 2018 našli pravou lásku. Mějte je proto na mysli, až se budete seznamovat s dalšími svobodnými a až s nimi půjdete na schůzku!

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.