Skip navigation

Jak poznat, že je to ten pravý

Poslední aktualizace: 6 listopadu, 2017

Od dětství vás rodina, média i společnost obecně bombardují představou, že vaším osudem je najít prince na bílém koni a žít šťastně až do smrti.

V dospělosti na rozdíl od dětství (a dospívání) realita už tak pohádkově nevypadá.

Mnoho nezadaných žen je posedlých představou, že musí najít muže svých snů, a velmi často si nechají uniknout příležitost začít novou love story s někým, kdo by se časem mohl stát jejich drahou polovičkou.

Jak ale poznat, že randíte s tím pravým?

Nemůžete na něj přestat myslet

Když začnete randit s někým novým, na začátku je všechno opředeno tajemstvím. Hlavní je vzrušení ze vzájemného poznávání a zjišťování, zda jste si souzeni.

Pak třeba po několika schůzkách mluvíte s někým jiným (kamarádka, kolegyně, někdo z rodiny) a úplně zapomenete, co jste to chtěla… Protože prostě nemůžete přestat myslet na něj a na to, až zas budete spolu.

Když si začnete plánovat budoucnost s ním po boku, tak je to jasná známka toho, že je jiný než ostatní a že je na něm něco zvláštního.

Oba se sebe kvůli tomu druhému vydáváte to nejlepší

Propojit se s někým na všech úrovních je velmi neobvyklé.

Pokud mezi vámi funguje chemie a fyzicky se přitahujete, ale také k sobě máte blízko i jinak, pak máte větší šanci, že váš vztah poroste.

Když se propojíte fyzicky, citově i duševně, je snadnější si vzájemně porozumět a dostat ze sebe (i z něj) to nejlepší!

Jestli už jste zažili situaci, která vyžadovala, abyste spolupracovali jako pár, a dokázali jste si s ní poradit, znamená to, že jste opravdu skvělý tým. Je to dobré znamení, které ukazuje na zdravý vztah.

Důvěřujete si a můžete spolu snadno komunikovat

Váš pan Dokonalý by měl být někdo, kdo je nejen fantastický milenec, ale také dobrý kamarád. Je pro vás tím nejlepším společníkem.

Pokud důvěřujete muži, se kterým chodíte na rande, nemáte problém se mu svěřovat se svými tajemstvími a obavami a on těmto osobním problémům pozorně naslouchá, je to známka toho, že mu na vás záleží.

Máte společné hodnoty a zájmy

Společné životní hodnoty, záliby a cíle jsou předpokladem každého funkčního vztahu.

Pokud se na život dívá stejně a vidí stejně i společné směřování, hodíte se k sobě perfektně!

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.