Skip navigation

4 známky, podle kterých poznáte, jestli to s vámi myslí vážně

Poslední aktualizace: 25 května, 2017

Říká se, že je těžké poznat, co ženy doopravdy chtějí, a že není snadné z nich na schůzce cokoli vyčíst, ale jak je to u mužů?

Takhle to vypadá: do vašeho života vstoupil nový muž, nějakou dobu už se vídáte a zdá se, že se navzájem opravdu přitahujete. Jak ale poznáte, co od tohoto „příběhu“ očekává on? Chce vážný vztah, nebo hledá jen něco nezávazného? A co je vůbec nejdůležitější, skutečně se mu líbíte?

Jestli se o vás muž zajímá v romantickém slova smyslu, se dá poměrně jednoduše zjistit. Stačí dávat pozor, jak se chová, když je s vámi. Naučte se tyto známky vyčíst!

Neustále vám píše

Způsob, jak nezadaní lidé hledají potenciální partnery, se v posledních pár letech s příchodem internetových seznamek docela změnil, ale záměr a metody flirtování zůstaly v podstatě stejné. Písemná komunikace hraje při seznamování s novým mužem klíčovou roli.

Pokud vám brzy ráno posílá zprávy s přáním hezkého dne a každý večer vám přeje sladké sny, během dne vám několikrát píše, co zrovna děláte a vždy má při tom mnoho otázek, aby konverzace pokračovala, je to jasná známka toho, že se o vás zajímá a myslí na vás spíše v romantickém slova smyslu.

Snaží se vás pravidelně vídat a má stejné zájmy

Když vás někdo přitahuje, chcete s ním/ní trávit co nejvíce času. Pokud tedy muž, s nímž se vídáte, využívá jakékoli záminky, aby se s vámi sešel, neustále vás někam zve, některé aktivity děláte společně či dokonce projeví zájem o něco, co děláte pravidelně vy, potom s vámi nepochybně velmi rád tráví čas!

Chce se zapojit do vašeho okruhu přátel

Vyjít si jen ve dvou je jedna věc, když si ale vyjdete ještě s přáteli či členy rodiny, to je něco jiného: je to velký krok ve vztahu! Muž vás do svého osobního života nepustí, pokud vás nemá opravdu rád. Proč by vás seznamoval se svými nejbližšími, kdyby nemyslel na to, že spolu zůstanete déle?

Když nezadanému muži záleží na tom, aby se seznámil s vašimi blízkými, či naléhá, abyste ho představili přátelům a rodině, je to známka toho, že jste si ho získala a váš vztah začíná být vážný.

Naslouchá vám, vede s vámi dlouhé rozhovory

Komunikace, kromě dalších věcí, přispívá k úspěchu ve vztahu. Poslouchá-li muž pozorně, co mu říkáte, cítí-li se s vámi tak dobře, že se vám otevře a mluví o intimnějších věcech, a vede s vámi dlouhé rozhovory, při nichž dáváte průchod emocím, znamená to, že na vás pohlíží trochu jinak, více jako na přítelkyni.
Tyto věci vám nepochybně naznačí, že se přesouváte či se brzy přesunete z fáze „randění“ do fáze „vážného vztahu“.

Tento web využívá soubory cookie, aby vám umožnil lepší prohlížení obsahu. Přečtěte si další informace o tom, jak soubory cookie využíváme, a jak můžete změnit nastavení.